Dat was waar de beste wedstrijden waren

Klimmer Chris Sharma Preps For The World

canada goose sale Chris Sharma: Een gevoel van plaats van Prana Wonen op Vimeo. canada goose sale

canada goose outlet We hebben ingecheckt met de ondeurdringbare Chris Sharma, bekend om rock de moeilijkste routes op aarde. Eens een wereldwandeling rockhound, Canada Goose Outlet heeft Sharma nu wortels in Cataloni?, Spanje, de kalksteen-epicentrum voor sport gezet. Langs de rust op zijn lauweren is de 30-jarige rustig aan het trainen voor de wereldhardste rockroute van 5,15c en verwonderd in de gouden eeuw van de rots die op ons ligt. Anne Potts Canada Goose Nederland canada goose outlet

canada goose parka Chris Sharma: Ik ben hier in Mallorca [Spanje] nu wat solwater soloing doen. Ik ben hier al een tijdje geweest. Ik heb de afgelopen jaren echt in de sport gekomen. Ik heb eigenlijk een aantal goede vrienden uit Santa Cruz, Californi?, die op bezoek zijn. Ik heb hen een rondleiding gegeven. En we hebben wat deepwater solo gedaan. Het is echt cool voor mij om terug te komen naar Mallorca. Moet Spanje een rockhond zoals u aanbieden? CS: Ik woon in Cataloni?, de provincie Lleida, aan de voet van de Pyrenee?n. Het is een heel bijzondere plek op dit moment. In de jaren negentig was zuidelijk canada goose jassen Frankrijk het epicentrum van sport. Iedereen over de hele wereld zou naar het zuiden van Frankrijk gaan. Dat was waar de beste wedstrijden waren. Dat waren de normen die werden vastgesteld. Canada goose jas goedkoop canada goose parka

canada goose jas sale En nu is het naar Cataloni? verhuisd. Dat heeft te maken met mij die daar wonen, waardoor veel van de moeilijke routes wordt gecre?erd. Maar dan, gewoonlijk, is het echt een internationaal epicentrum. Iedereen gaat daarheen. Het waar nu alle moeilijkste beklimmingen zijn. Graad 5,15, dat is vrijwel het hoogste niveau daar, er zijn een handvol van deze routes over de hele wereld. Maar 90 procent van deze routes ligt in Cataloni? in Spanje. Canada goose outlet canada goose jas sale

canada goose bodywarmer Waarom is dat? canada goose bodywarmer

canada goose jas goedkoop CS: Er is zoveel rock in Cataloni?. Er zoveel potentieel. Maar als je deze grote overhangende eigenschappen wilt beklimmen, moet je handgrepen vinden. De kalksteen in Spanje en Zuid-Frankrijk is een geweldig medium om dat te kunnen doen. Tweehonderd meter lange muren die super overhangend zijn, zijn ook te beklimmen. Er zitten zo veel rock daar. We kunnen vrijwel tien maanden van het jaar klimmen. We zijn ook zeer centraal gelegen omdat we in het noordoosten van Spanje zijn. Wij zijn een uur en een half rijden van Frankrijk. En in dezelfde tijd die we zouden moeten rijden naar het zuiden van Spanje zouden we in Zwitserland kunnen zijn. Er zijn veel dingen die samen zijn gekomen. Goedkope Canada Goose Jas canada goose jas goedkoop

Het proces van het ontwikkelen van nieuwe klimmen kost veel tijd. Afzetten is een manier voor mij om me naar het volgende niveau te brengen.

Canada goose jas outlet Een stad waar je mee bent? Canada goose jas outlet

canada goose bodywarmer heren CS: We hebben veel rond. Er zijn verschillende plaatsen om overal te klimmen, binnen een uur en een half rijden van ons huis. Er zijn letterlijk 70 verschillende plaatsen om te beklimmen. Of je kan gaan vinden je eigen nieuwe plek om te beklimmen. Onbeperkt aantal rotsen. Ga nu net naar het seizoen, dus we zijn enthousiast om weer op de rots te komen en weer hard te beginnen. canada goose bodywarmer heren

canada goose nederland Canada goose bodywarmer heren Waar werk je nu aan? Canada goose bodywarmer heren canada goose nederland

canada goose kinderjas CS: Ik werk aan een nieuwe route die ik altijd ben. Het is een lang proces. Ik probeer altijd mijn grenzen aan te passen aan nieuwe klimmen. Maar ik zoek ook iets esthetisch speciaal. Ik zoek altijd mooie klimmen. Telkens als ik het nog een stap duw, werk het zo veel meer. Maar ik heb gewerkt aan enkele nieuwe klimmen die een 15c zouden kunnen zijn, wat een stap zou zijn boven alles wat eerder is gedaan. Het is een langzaam proces dat het dagelijks vuil is om dagelijks naar de crag te gaan en aan nieuwe routes te werken en je kracht en je geloof in wat mogelijk te bouwen. Iedereen komt voor het volgende cijfer, maar op een praktische manier is het iets dat lang duurt, weet je dat? Canada Goose Ladies canada goose kinderjas

goedkoop canada goose jas Ik deed de wereld eerst 5,15 en het kostte me zeven jaar letterlijk om mijn grenzen te duwen om een ??goede klimmer te worden om dat 15b te doen. Het is een exponentieel verschil. Werken op een klim 15c is iets dat nog nooit gedaan is. En je moet er heel hard naar werken. Wonen in Spanje is mijn laboratorium. Ik heb al deze verschillende projecten in de buurt van mijn huis. Ik heb onbeperkte tijd om eraan te werken. goedkoop canada goose jas

canada goose jas outlet Ik wilde zich vestigen. Ik ben op dit punt waar ik een thuisbasis wilde cre?ren. En het maakte veel zin om het hier te doen. Canada Goose Bodywarmer canada goose jas outlet

Een laboratorium met goed eten en wijn, toch?

CS: Ja, het www.goedkopeparka.nl eten en de wijn zijn super goed, super goed. Je moet van jamn serrano houden. Die kleine pimiento de padrnes. Veel goede dingen. Canada Goose Parka

Voor mij was ik voor het grootste deel van mijn leven geweest. Ik ben veel mooie plaatsen geweest. Maar als het naar de plaats is gekomen die ik thuis wil bellen, is het niet zo makkelijk. Ik ben gewend om naar al deze verschillende plaatsen te gaan wanneer het de beste tijd van het jaar is om deze plaatsen te bezoeken. Als het erop komt, heeft elke plek zijn voor- en nadelen. Op het einde is Spanje een plek waar ik me echt comfortabel voelde. Ik was in staat om de taal te leren. Ik heb veel goede vrienden gemaakt. https://www.goedkopeparka.nl/ Ik voel me echt comfortabel met de mensen. Je hebt je zo lang gevolgd, hoe heb je je volwassen gezien door de jaren heen? Het klinkt alsof je nu op het hoogtepunt van je vermogen staat?

CS: ik ben 30, maar ik had veel ervaring. Ik voel me alsof er zeker ruimte voor verbetering is. En verder dan puur moeilijke beklimmingen, klimt er ook op dat ik op zoek bent naar verkenning. Met wat ik heb gedaan in het solderen en sporten van diepzee en toepassen op grotere projecten in de bergen. Of doe multi-pitch beklimmingen. Voor mij zie ik dat als de volgende stap. Alles wat ik heb gedaan is een aan het werk. Het nemen van wat je hebt geleerd en het toepassen op het volgende om iets nieuws te cre?ren. Voor mij, of het nu bouldering, sport of deepwater solo is geweest, neemt het altijd alles wat ik geleerd heb en meng het op om een ??nieuwe manier te vinden om dat aan te passen. Canada Goose Kinderjas

Wanneer denk je dat je de 15c-beklimming probeert te voltooien, waar je mee bezig bent?

CS: Dat iets waar ik echt voor ben in deze winter. Het ligt vlakbij mijn huis. Het zou echt cool moeten zijn.

Welke jongere kinderen zijn behoorlijk goed?

Canada Goose Sale CS: Woods is geweldig getalenteerd. Hij is super cool en heeft een goed hoofd op zijn hoef en doet geweldige dingen. Daar is deze negenjarige Canada Goose Sale meid, Ashima Shiraishi, ze komt uit New York en ze doet echt geweldige dingen. Canada Goose Sale

Het is geweldig om Canada Goose Jas Sale de sport te zien groeien en groeien. Ik zou nooit hebben begrepen dat het zou zijn waar Canada Goose Outlet het nu is en het is geweldig om er een deel van te zijn en te zien dat het evolueert als meer mensen erin komen. Het is een speciaal moment. Het lijkt bijna op een kritische massa. Het wordt eindelijk beter begrepen op een algemeen niveau. En dat is goed op allerlei manieren, voor de professionele atleten in de sport. Maar dan is het ook geweldig voor de mensen die het voor het eerst ervaren. Klimmen is zo’n geweldige activiteit die je leven op zo’n diepe manier kan veranderen, zoals het voor mijzelf is. En mensen die ik ken. Om in de natuur te zijn en iets te doen dat super actief en lichamelijk maar ook leuk is, dus het is een geweldig ding. Hoe meer mensen het doen, hoe beter.

canada goose dames Canada Goose Jas Sale Grskar! Het is Goose Jakkelidt vroegtijdig, ik heb eens een potje gekregen, ik denk dat ik op de veranda ben, en onze hond heeft het Goose Parka-mannetje gekregen, maar ze zien er heerlijk bij de kant van de weg. Ze zijn ver van Goose Jakkeaf Majs Chok en Grass. Ik ben niet wild met Goose Outletorange nuancer in het algemeen, behalve op deze Goose Parkatid van ret. Trendy UGG Classic Cardy laarzen en het Timberland merk overtreffen Bean in sales, zei hij canada goose dames.

Leave a Reply